Kuulumisia

Onpa ollu melekosta pyöritystä viiminen viikko. Siskon kaupan avajaiset oli viime perjantaina ja sen jälkeen onki tullu aikalailla 100 tuntia työntekoa täyteen. Ei oo ollu vapaa-ajan ongelmia, ku iltayöstä vielä kirjotat koulutehtäviä. Ainakin aika menee täälä nopiaa ja talavi lähestyy. Täälä on ollu aamusin +4 astetta ja Lapissa on tainnu olla jo yöpakkasiakin.

Alle kaks kuukautta Kelekkamessuihinki. Varasin tällä viikolla lentoliput Lappiin ja on kyllä meleko halapaa ku eestakasin lennot alle 100 euroa, ja siihen sisältyy yks laukku ruumaanki. Pelkillä käsimatkatavaroilla ois ollu 60 e. Pääsee kattomaan tuota uutta kelekkaaki samalla ja tutustumaan uuteen työpaikkaan. Huippua asettua johonki nyt pysyvämmin, ku tämä on ollu aikalailla matkalaukkuelämää viimisen vuoden. Aina ollu toisten nurkissa pyörimässä.


Tällä viikolla ilmoittauduin myös Ruokamestarin erikoisammattitutkintoon, mikä suoritetaan oppisopimuksella. Monta rautaa on tulessa, kun kasvatustieteen maisterin opinnot on loppusuoralla, oikeustieteen opinnot avoimen puolelta käynnissä ja nyt tämä. Mutta kun kaikki kiinnostaa, niin eiköhän siinä ihan hyvin loppujen lopuksi käy. Ajattelen, että kaikki järjestyy jotenki. Kokopäiväsen työnteon ja opiskelun yhdistäminen on kyllä haastavaa, mutta eipä täälä etelässä ainakaan oo muutakaan tekemistä, ku lukia illat. Saa nähä miten käy sitte ku on talvi ja Ivalo ja kelkkailu :D


Mindyä on kyllä kauhia ikävä. Tuntuu, että oisin ollu täälä puoli vuotta, vaikka vasta kolome viikkoa on menny. Mindy on jouluun asti minun vanhemmilla hoidossa, kun se ei viihdy toisten koirien kanssa ja täälä niitä on kaks. Ivaloon se muuttaa kuitenki minun mukana. Nyt täytyy alakaa valmistautumaan viimiseen graduseminaariin, joka on ylihuomena. Ehkä minä joskus valmistun.

                                                               
                                                                     ❤ Maria 

Kommentit

Suositut tekstit