Talaven oottelua

                                                                  Lempimaisema.

Eipä oo tullu hetkeen kirjoteltua, ku ei ole ollu mittään erikoisempia tapahtumiakaan täälä. Opiskellaan ja töitä painetaan kovasti. Viikot vähenee Lappiin muuttoon. Tällä viikolla onki luvassa kaikkea kivaa, kun torstaina lennän Ivaloon ja nään ekaa kertaa uuen kelekan. Siitä sitten Rovaniemelle Kelekkamessuille niin, että täytyypi olla sunnuntaina takasin töissä Kouvolassa. Messuilta ois paljon ostettavaa, mutta erityisesti haalarit ja rintapanssari kiinnostaa. Se on taas niinku laittas rahaa pankkiin, ku tähän harrastukseen sijottaa :D Mutta tuo panssari on kyllä ehoton, viime talavena selvittiin säikähyksillä, mutta tuureja ei ole loputtomiin.

Polovisuojatki tuli vihdoin hankittua, viime talavena ei meinannu kehata käyä yleisessä saunassa ku oli niin mustat jalat koko ajan. Kuun alussa ostin "uuen" auton ja pitäs sitä maalauttaa ja vaikka mitä, mutta tuntuu, että viikot menee niin nopiaa ettei mitään ehi. Vasta tulin tänne ja 7 viikkoa enää jäljellä. Minusta tuntuu, että mitä vanhemmaksi tulee, sitä nopeampaa aika kuluu.


Täälä sato ensilumi viime viikolla ja se ilo kesti tasan kaks päivää. Nyt onki sitte satanu vettä ja räntää ja on kyllä niin pimiä, etten ihimettele, jos täälä ihiminen masentuu. Mukava kattella, ku Lapissa ajetaan jo kelekalla. Mutta onpa sitä taas itelläki talavi aikaa ajaa sielunsa kyllyydestä. Kesäkuun alussa käytiin viiminen reissu Riksgränsenillä ja tuntuu, ettei siitä ole kauaa vaikka jo viis kuukautta. Tahon jo!

                                                             ❤ Maria 


Kommentit

Suositut tekstit