Kelekkamessut ja uusi yhteistyökumppani

Kylläpä aika rientää. Kelekkamessuistaki alakaa olla jo kaks viikkoa, vaikka tuntu että ne oli eilen. Oli kyllä mukava nähä taas tuttuja! Nuo festit tosiaanki tuntuu kauden alotukselta, vaikka vähän tympäsiki lähtiä vielä takasin tänne etelään. No eipä ois ennää ku viis viikkoa ja jos aika menee tätä tahtia niin se kuluu hyvin nopiaa. Emmie sillä, että laskisin päiviä, mutta TJ 38.

Kävinhän mie onnentyttö kattomassa Summittiaki ja olihan se aivan tosi hieno. Joskus syksyllä olin aivan varma, etten tarttis starttia kelekkaan. No onneksi viisaammat sano, että saatat kyllä tarvita. Enpä mie sitä jaksanu kylymänä repiä käyntiin, ja tais olla -4. Tiiän mitä reenaan talaven.


Mutta kyllähän se pikkusen eriltä kuulosti ja tuntu, mitä tuo vanaha 600 Summitti. Sekunnin murto-osan mietin, että mitenhän tämän kans käy :D Eipä jää kelekasta ainakaan kiini oma kehitys. Messuilta ostin Tekvestin nii on vähän paremmin suojattu olo nytte. Eihän se kovin hienonnäkönen ole, mutta luultavasti kiitän itteäni jälkeenpäin, että oon sen hankkinu. 

Kelekkamessujen jälkeen tulikin sitten iloisia uutisia, kun ruotsalainen kelekkavaatefirma Jethwear halus aloittaa yhteistyön minun kans. Huippu homma ja oon kyllä tosi ilonen! :) Kiitoksia vaan vielä asian kans auttaneille. 

Nyt vain oottelemaan, että tulis kunnolla lunta ja että päivät kuluis nopeaa :) Ivalossa jo kelkkaillaan! 

Maria 


Kommentit

Suositut tekstit